Vazhdojnë martesat ndërmjet shqiptareve dhe serbëve, ja kush është mësiti

Lajme

Nuk janë të pakta rastet e shqiptareve që për martesë zgjedhin burra serbë. Madje, tash kjo po bëhet përmes agjencive që aktivitetin e tyre e publikojnë edhe nëpër rrjete sociale. Për të bashkuar dy persona po paguhen shuma deri në 3 mijë euro.

 

Facebook-u kohëve të fundit po përdoret edhe si punë mësiti, e kjo bëhet edhe më “e jashtëzakonshme” kur në fokus të saj janë vetëm martesat që lidhin shqiptaret me serbët

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *