Vërshojnë Lajmet E Rreme Për Familjen E Naim Abazit, Bien Viktimë Edhe Mediume “Serioze”

Lajme

Gjatë dy ditëve të fundit, lajmet e rreme (fake news) për Naim Abazin dhe familjen e tij kanë vërshuar faqet e facebook’ut, të cilat iu servohen publikut si “portale”.

Ndër këto faqe, për disa nga këto lajme kanë rënë viktimë edhe dy media me traditë siç janë “Bota sot” dhe “Kosova Sot”.

Ndër titujt e lajmeve të rreme të cilat morën më së shumti reagime nga lexuesit, ku këta të fundit shumica i merrnin si lajme të vërteta.

Më poshtë po ju sjellim vetëm disa ka këto lajme të rreme, të cilat kane qenë me të përhapurat gjatë ditës së sotme nëpër faqe të ndryshme facebook’u, të cilat prezantohen si portale serioze.Ja dhe V:!deo nvazhdum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *