Xheisonit Baftit po i ndërtohet shtëpia por tani Tarameles i ndodhë më e keqja

Lajme

Xheisonit eshte duke ju ndertuar shtepia por tani i ndodh kjo gje ne llogarin ku po tubohen parat per Taramelen e famshem si duket ka ngecur per momentin kampanja e organizuar nga

Alketa Vejsiu duket se tani ka ngecur pak pasi ajo kampanj eshte hapur me 27 prill dhe tani ka shkuar fiks 1 muaj qe per momentin jan mbledhur vetem 16.649$ per gjeniun e vogel te famshem. shti nhapcerrat tpshme per ti shiquar pamet dhe vidon nvazhdm.


Shiheni edhe ju fotot me poshte dhe mos harroni te shperndani ne maksimum te ndihmojne qe endrren e tij ta bejm realitet ta bejm Taramelen e famshem me shtepi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *