Zana me deklaratë skandaloze: Halil Kastrati nuk po bën asgjë më shumë se ne, është njeri nuk është Zot, pse po e ..

Lajme

Zana me deklaratë skandaloze: Halil Kastrati nuk po bën asgjë më shumë se ne, është njeri nuk është Zot, pse po e ..

Një e re, ka shkruar një tekst, ku kritikon Halil Kastratin.

Shkrimi i saj:

Zana Avdiu

Ata nuk jane te shenjte, ata jane njerez, sikurse te gjithe ne. Ata nuk dine asgje me shume se ne, dhe nuk kane ndonje grade me te nalte tek Zoti, sesa ne.Ja Dhe V:!deo nvazhdum.

Ata mund te jene, dhe ne fakt jane te gabueshem, jane te keqinj, genjeshtar, zhvates, e qe shume prej tyre, nga kjo pozite jane bere edhe milionere per

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *