A e keni ditur këtë gjë për Labin?

Magazina

Labi është një nga moderatorët shqiptar që njihet për emisionin e tij ‘1 kafe me Labin’, shkruan GazetaBlic.Ai ka vite që transmeton këtë emision. Labi është i martuar me Qëndresën dhe kanë një vajzë së bashku.

Çifti, kanë një jetë të lumtur familjare. Dimë shumëçka për moderatorin, por a e keni ditur se ai ka një tatuazh. shti nhapcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet nvazhdm.

 

Labi, si tatuazh e ka në këmbë një penë atë mund ta shihni në foton e mëposhtme.Se cila është arsyeja e bërjes së tatuazhës pikërisht një penë, e din vetëm Labi.

Ndryshe, ai është njëra nga moderatorët me të pëlqyer shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *