Çfarë e dallon tash e sa vite Safeten prej Sahides?

Magazina

Mund të themi lirshëm se janë motrat më të njohura dhe më të dashura të estradës, shkruan Kosovarja.

Që nga fillimi i karrierës së tyre ato rrëmbyen zemrat e publikut e kështu duke mbetur përherë në zemrat. shtpni nhapxerrat tpshme per ti shiquar  tgjithat pamet dhe detajet.

 

Muzika e tyre ka gjetur çdo herë pëlqim në preferencat e publikut çka edhe u bënë ndër më të favorizuarat e tyre.

Përveç, zërit tyre të ëmbël e të artë ato janë pëlqyer çdo herë për stilin e veshjes duke u konsideruar si “zonjat” e estradës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *