Danit i mbetet hatri: Remzie Osmani nuk më ka thirr në dasmë, veq edhe unë….

Magazina

Njëra ndër dasmat që bëri bujë kohëve të fundit në vendin tonë ishte dasma e djalit të këngëtares së mirënjohur, Remzie Osmanit.

Dasma e madhe e Hamzës, djalit të Remzies ka mbledhur emra të njohur nga fusha e artit dhe të fushave tjera.

Për dallim nga shumë që shumë emra publik ishin të pranishëm në dasmën e djalit të Remzies, në këtë dasmë ka munguar këngëtari i mirënjohur, Ramadan Krasniqi-Dani.

Dani tha që kjo nuk është për tu çuditur dhe nuk ia zë për të madhe sepse sipas tij, është e pamundur që të harrohet dikush, ose nuk ka mundësi që t’i thërras të gjithë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *