Djali i Danit me të fejuarën po shkelqejn në fotografin e fundit

Magazina

Edhe pse të panjohur të dy për publikun, ata me të dhënë lajmin për fejesën e tyre tërhoqën vëmendje dhe bërën bujë.

Djali dhe reja e këngëtarit të mirënjohur Danit tashmë po njihen si çift shumë i bukur, i përkryer dhe të plotësuar pranë njëri tjetrit. shtup mpshte nkatrroret qe shifni dhe i gjeni fotografit tgjitat.

 

Ata me të shfaqur së bashku u shndërruan në fytyra publike dhe po përbëjnë lajm në shoëbizin shqiptar.

Meqë ishte fejesa që i aktualizoi tani ata po shihen më të vendosur që të jenë më afër publikut dhe ti njohin sa më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *