Djali u dashurua pas Gjyste Vulaj pa e ditur që është e

Magazina

Që në fillimet e karrierës, Gjyste Vulaj u bë një këngëtare e dashur për të gjithë. Pjesa më e bukur e të gjithë karrierës së saj ka qenë koha kur fëmijët dëgjonin muzikën që bënte. Në intervistën për “Why Not” në TV Ora, ajo zbuloi se si mësoi i biri identitetin e Gjyste Vulaj. Shti nhapcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet nvazhdm.


“Motrat kanë vënë në Youtube këngët e mia të përparme dhe e kanë pyetur: Besi, kush është kjo? Se di thoshte ai dhe i tregonin Gjyste Vulaj.

Kur e pyesnin a don të ta vendosim Gjyste Vulajn, po thoshte. I them, po Gjyste Vulaj është nëna jote. Dhe tani, një ditë i them, a është më e bukur Gjyste Vulaj apo mami?”, rrëfeu këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *