E nënçmuan, por la me gojë hapur gjithë audiencën

Magazina

Sahin Kendirci ka kënduar “Yetenek Sizsiniz” dhe sapo ka filluar, anëtarët e jurisë kanë nxituar për ta kthyer karrigen, ndërsa në fund kanë vrapuar të gjithë tek ajo për ta përçfaur.


Sahin Kendirci ka zgjedhur të shkojë me njërin nga antarët ndërsa premtojë të shkojë larg në këtë garë. shtpn nhapcerrat tpshme per ti shiqur vidon dhe pamet.

Ato momente kur e nencmuan ishin te renda per konkurrentin pasi qe ai u ndje i zhgenjyer, por ai cfar beri i la me gojëhapur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *