Edhe nusja e Shpëtimit ka dalë për iftar me shoqe, ju lë ‘gojëhapur’ me këtë pamje

Magazina

Shpëtim Desku është moderatori i njohur kosovar e që karrierën fillimisht e nisi si aktor.

Ai tani është shumë i njohur dhe emisioni i tij është tejet i ndjekur,Krahas kësaj ai komentohet shumë edhe për jetën e tij private, ku është i martuar dhe ka dy vajza.


Poaq e përfolur sa ai është edhe gruaja e tij, Arta.

Meqë është shumë aktive në rrjete sociale, ajo sot ka publikuar një foto ku shihet se ka dalë bashkë me shoqen e saj për iftar e është pamja e saj ajo që merr gjithë vëmendjen.Shtpni nhapcerrat tpshme per ti shiquar pamet nvazhdm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *