Festë e madhe në familjen e kryeministrit Haradinaj, Ja qfar po festojn!

Magazina

Anita Haradinaj është gruaja e kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinajt.

Ajo u bë tejet e njohur si gazetare e më vonë edhe si spikere lajmesh,Anita dhe Ramushi tani janë prindër të tre fëmijëve, dy djemve dhe një vajze.Shti mpshte duke hyr nhapcerrat qe i shifne ti gjani edhe pamet tjerra.

 

Festë e madhe në familjen e kryeministrit Haradinaj
E sot, vajza e tyre e vetme, Hana feston ditëlindjen e 13-të e për këtë Anita ka zgjedhur fjalët më emocionuese për ta uruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *