Flet personi që pretendon se qëndroi për 15 minuta në botën tjetër: Ja çfarë përjetova andej

Magazina

David Bennet një inxhinier, thotë që ai pa një pjesë të vogël të asaj se si mund të duket jeta pas largimit nga kjo botë. Bennet detajazoi pretendimet e tij për një dokumentar të Morgan Freeman.

“Në 1983, pranë bregdetit të Kalifornisë, ishte një stuhi që zgjoi batica deri në 20 metra. Papritmas unë rashë nga një shkëmb, pastaj një person ra përmbi mua, në këtë mënyrë u katapultova direkt në det të hapur.”Shtp nhapcerrat tpshtme per ti shiquar vidon dhe pamet nvazhdm.

Bennet më pas tregon për momentin ku ai ishte fizikisht i pajetë.

“Ju mund të mbani frymën vetëm për një kohë të caktuar. Kur vjen puna për të lëshuar frymën, dhe ju lëshoheni, e ndjeni ujin e kripur që po ju futet nga goja. Është një mënyrë e dhunshme për të ndë, ruar jet Kisha humbur fare vetëdijen për trupin tim dhe oqeanin në këtë pikë”, shtoi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *