Gëzimja me pushime në New Yourk, kështu e puthë ajo burrin

Magazina

Çifti shfaqen shumë të lumtur. Po vazhdon që të mbetet nusja më e përfolur dhe më e komentuar.

Gëzime Krasniqi, tashmë po gëzon epitetetin e më të famshmes në vend, sidomos pas martesës kjo dukuri iu shtua më tepër, shkruan Kosovarja. U martua me të birin e këngëtares më të madhe, Remzies, dhe tani po përjeton një histori dashurie që rrallë kush mund ta ketë dhe ta përjetojë.Shti nhapcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet nvazhdm.

 

Gëzimja, edhe më shumë po jeton ditët më të lumtura të jetës së saj, pasi edhe ka nisur muajin e mjaltit me Hamzën. Çifti momentalisht ndodhen në Neë York, aty edhe ku po ndajnë momente dashurie, dhe që me puthjet e tyre lënë për të kuptuar se ku ndodhen dhe se sa mirë po kalojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *