Gëzimja nuse e re, nuk di të gatuajë, ja ҫfarë e detyron burrin të hajë për iftar

Magazina

Mirënjohur, Remzie Osmanit.

Ajo dhe Hamza janë martuar para një muaji dhe dasma e tyre madhështore bëri bujë të madhe në publik e media rozë. Vidon dhe detaiet tjerra hyni nkutijat qe shini nvazhdm dhe ju shfaqen tgjitha.

 

Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Gëzimja nuse e re, nuk di të gatuajë, ja ҫfarë e detyron burrin të hajë për iftar
Duket se Gëzimja ende nuk di të gatuajë, pasi përmes një postimi ajo ka treguar se po hanë pica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *