Gresa Behluli kapet keq me nusën e Thaçve

Magazina

Nusja më e re e familjes Thaçi, Edona Ahmeti në një prononcim tregoi detaje për vellon e saj, ku një dizajner serb i quajtur Mihajlo kishte qenë krijuesi i fustani të saj.

Madje, Ahmeti gjithashtu tregoi se e kishte pasur ëndërr të punonte me të, dhe se ai i kishte bërë zbritje në vellon që ajo kishte zgjedhur për dasmën e saj. Shtpi nhapxerat tpshme per ti shiquar vidon.

Mirëpo, kjo gjë nuk i ka pëlqyer asapak këngëtares Gresa Behluli e cila ka reaguar përmes një postimi të bërë në Instagram, duke publikuar fotografinë e familjes Thaçi me nusen dhe ka shkruar “No comment”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *