I lumi Zot e zbardhi këtë vend të Kosovës, po bie borë sikur të ishte dimër!

Magazina

Në malet e Rugovës sot ka filluar të bie borë.

Në Rugovë nuk është e pazakontë që të bie borë edhe në Pranverë, pasi që është vend malor, shkruan AlbanienShow

Megjithatë në mes të majit nuk ndodhë shpesh të bie borë, një video të cilën mund ta shikoni më poshtë shihet se atje po bie borë sikur të ishte ditë dimri.Pamet i gjani duke hyr mpshte kus shifn hapxerrat.

Kujtojmë që këto dy ditët e fundit Ballkanin e ka kapluar një mot shumë i ligë, vendet të cilat më shumë janë ’ nga moti i keq janë.. Kroacia, Bosnja dhe Hercegovina dhe Serbia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *