I patë të gjithë, por jo edhe nipin e vogël të Shyhretes, kaq i ëmbël është ai

Magazina

Njihuni me nipin e vogël të Shyhretes.

Familja e madhe e këngëtares Shyhrete Behlulit tashmë është bërë e njohur për të gjithë publikun shqiptar.

Nuk kalon ditë, që në mediat ‘roze’, të mos flitet për ndonjë nga pjestarët e familjes, shkruan “Kosovarja”.

E kjo familje po vazhdon të zgjerohet dita-ditës duke iu shtuar anëtarë të rinjë. Per ti shiquar pamet dhe vidon nvazhdm shtpn nhapcerrat qe i shifni teposhte.

 

Këngëtarja para dy muajsh u bë gjyshe për herë të katërt.

Është vajza e saj e madhe Njomza e cila ka sjellur në jetë një djalë pas dy vajzave, të cilin e ka quajtur Ibrahim.

Edhe pse nuk i ka hyrë rrugës të së ëmës, Njomza është e njohur për publikun, fal famës që gëzon nëna e saj Shyhrete Behluli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *