Ja çfarë thotë Mihrije Braha për ‘konfliktin’ Shyhrete Behluli dhe motrat Mustafa

Magazina

Përmasa të mëdha mediale morri konflikti mes këngëtareve Shyhrete Behluli dhe Motrave Mustafa.

Për javë të tëra u komentua dhe jo vetëm nga ndjekësit e muzikës së tyre.

E ftuar në emisionin #gjesi në T7, këngëtarja Mihrije Braha ka folur rreth kësaj ngjarje. Shtpni nhapcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet nvazhdm.

 

Ajo thotë se nuk i frikësohen ‘Shyhretes e Shkurtës’ pasi ato nuk i sheh si konkurrencë, por artistëve të rinjë që po përpunojnë këngët e vjetra.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *