Jam 30 vjeçare nga Suedia, dua te njoftoj një djalë qe te jete i “egër” ne shtrat, dhe ti ketë.

Magazina

Një 30 vjeçare Kosovare e cila jeton ne Suedi tash e 20 vite ka dërguar nje mesazh ne redaksinë tonë, duke vendosur disa kushte për te qen burri i saj, ajo ka përmendur se dëshira kryesore është qe ai te jete i egër ne shtrat.

 

“Unë kërkoje një lidhje serioze me një mashkull te moshës time, te jete i egër ne shtrat dhe te mos ketë dëshire qe te dal natën”.

Nëse jeni te interesuar atëherë shtypnl me poshtë mbi foto ju hapen informatat rreth vajzes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *