Kallashi e tepron, publikon foto duke bërë seeks me ketë fytyre publike

Magazina

Valltarja seeksi, Donjeta Kosumi, e njohur ndryshe si Kallashi, ka publikuar një foto shumë inntime, duke kryer marrëëdhënie szeksuale.

Me këtë foto të publikuar në Instagram, Kallashi i ka thyer të gjitha tabutë e intimiteetit të saj.

Megjithat ajo nuk ka lënë ndonjë përshkrim rreth kësaj fotografie dhe mundë të ket dyshime se a është Kallashi apo jo. ja V.!:deo nvazhdume.

Fotoja shihet se është bërë në kabinën e dushit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *