Kjo femër është pa fije turpi e bën këtë gjest në taksi dhe del nga vetura!

Magazina

Videoja e plotë në fund të lajmit!!

Në një video të publikuar në internet shihen disa vajza të cilat mashtrojnë një taksistit në qendër të New York-ut.

Femra e ulur në mes, me jelekë të zinj, bën diçka të pabesueshme.


Pas një momenti hezitimi, ajo merr parat e vendosura në mes dhe del nga makina me miqtë e saj. ja dhe vidon nvazhdm shti nhapcerat qe i shifni tpshte.

E dyshuara është kërkuar në Instagram dhe del të jetë Gabrielle Canales,

Në rrjetet sociale, ajo ndau artikujt rreth vetes dhe vjedhjes së saj, duke theksuar se ajo kishte vjedhur “vetëm” pesë dollarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *