Kosova 5 këngëtaret e njohura kosovare kur ishin bërë nuse, veshja e Shyhretes do t’iu habis

Magazina

Janë ndër këngëtaret me të dashura për publikun shqiptarë.

Këngëtaret më të dashura për publikun shqiptar, Shkurte Fejza, Shyhrete Behluli, Gili, Remzie Osmani dhe Ganimete Jashanica kanë vite të tëra që janë pjesë e skenës muzikore. Ja Pamet nvazhdm shtpni nhapcerrat tpshme per ti shiquar tgjithat.

Bilbilat e muzikës popullore gjithmonë kanë qenë simpatike dhe me paraqitjet e tyre kanë rrëmbyer vëmendje.

Përveç anës artistike, këngëtaret e estradës kanë arritur të ruajnë stabilitetin në martesat e tyre shumëvjeçare dhe tashmë gëzojnë jetë të lumtur bashkëshortore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *