Me kë bëri iftar Dje Shkurte Fejza?

Magazina

Siç e dijmë të gjithë, jemi në muajin më të shenjtë të Ramazanit dhe çdo i dyti mysliman është duke agjëruar. Në këtë rend hyjnë edhe shumë fytyra publike, që me vite të tëra duken të jenë besnik ndaj këtij muaji. Hyni nkatrroret qe i shifni tpshte dhe ju shfaqen tgjithat detajet tjera !

Edhe këngëtarja e mirënjohur Shkurte Fejza, na bëri të kuptojmë që edhe përkundër angazhimeve që ka nuk heq dorë asesi nga agjërimi. Kjo u kuptua pikërisht në natën e sotme, kur ndau disa momente të iftarit me të bijat në njërin nga restorantet e kryeqytetit.

 

Kjo është Shkurta pra, jo vetëm këngëtare e zonja, e mirëfilltë dhe e popullarizuar, por edhe një besimtare mjaft e denjë dhe e devotshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *