Meda e Lulja dalin bashkë në darkë, por shikoni kush po i shoqëron ata

Magazina

Meda e Lulja dalin bashkë në darkë, por shikoni kush po i shoqëron ata
Luljeta Përgjegjaj është bashkëshortja e këngëtarit shumë të njohur, Medës.

Ata nga martesa e tyre kanë katër fëmijë, tre djem dhe një vajzë, Meda dhe Lulja janë shumë aktiv në rrjetet sociale, me postime të ndryshme. Sht mpshte nhapcerat per ti shiquar pamet tjera.

 

Sot përmes një postimi ata kanë treguar se kanë dalur në darkë.

Bashkë me ta janë edhe dy këngëtaret e njohura, Vjollca Haxhiu dhe Violetë Kajtazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *