Miloti Ish I Dashuri I Genta Ismajlit, Me Deklaratën E Tij I La Të Gjithë Me Gojë Hapur, “E Zura Gentën Duke Më Tradhtua Me…

Magazina

Deklarate është tr’onditur e gjithë estrada shqiptare ku Miloti ish i dashuri i këngëtares Genta Ismajli ka rrëfyer ngjarjen qe ndodhi disa vite me parë, ku u ndan përfundimisht duke i dhënë fund një lidhje shumë vjeçare.

Ai në një intervistë ka treguar gjithcka, ku thotë se e zura duke më trdhtuar edhe atë me këngtarin shqiptarë, madje ai e tregon edhe emrin e ti, ku do ju lë me gojë hapur kur ta shikoni se kush është, shikoeni intervistën e shkurtë të Milotit, shtipni poshte nerek.kllamenn prisni 2 sekonda dhe ju hapet video e intervistës:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *