Motrat Mustafa shtyhen me njëra tjetren për nënën

Magazina

Mjaftë të përfolura thuajse përditë motrat Mustafa, aktiviteti i tyre muzikor dhe shumë detaje që lidhen me karrieren e tyre dhe jo vetëm, shkruan “Kosovarja”. Mes motrash, të parat që nisen rrugën e muzikës, ishin Safetja e Sahidja, që gjithashtu janë edhe më të sukseshmet.

 

Megjithatë, Safetja e Sahidja, më nuk janë të vetme në këtë rrugë, pasi pjesa më e madhe e motrave tashmë janë kyçur totalisht në muzikë, shkruan “Kosovarja”. Shtpi nhapcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet.

 

 

Shkurta, ka nisur të jetë mjaftë e pranishme. Të gjitha motrat Mustafa po bëjnë garë se cila po pozon më shumë e më shpesh me të ëmën, që tashmë u bë e njohur edhe për publikun e gjërë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *