Mua njëri më ofroi 1 milion dollarë për një natë”, çudit Mihrija me deklaratën…

Magazina

Mihrije Braha është një prej këngëtareve më të njohura si në Kosovë dhe në vendin tonë.

Së fundmi gjatë një interviste, ajo i ka habitur të gjithë kur ka thënë se një mashkull i ka ofruar 1 milion dollarë për një natë, por ajo nuk kishte pranuar.

Këtë gjë, ajo e ka thënë gjatë intervistës në emisionin “Shiko kush Luan”.

Ajo ka vazhduar duke thënë ja dhe V!:deo nvazhdum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *