Ndodhë edhe kjo në airoportin e Prishtinës, shikoni se cka nisë Kosovari për Zvicër

Magazina

Aeroporti i Prishtinës vazhdimisht sjellë skena të rralla. Kësaj radhe një mërgimtarë e ka bërë atë që teorikisht duhej të ishte e kundërta.

Para nisjes për në Zvicër, një kosovar shihet duke mbajtur me vete një tepih në duar. Qëllimi i tij është që tepihin ta nisë në njërin nga shtetet më të zhvilluara në Evropë.
Arsyeja nuk dihet, mbase kualiteti. shtp nhapcerrat tpshme per ti shiquat vidon dhe pamet nvazhdm.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *