Nëna harron fëmijën e porsalindur në makinë, e tmerr shme ajo që ndodh më pas

Magazina

Lindja e një fëmije është një event që nuk harrohet dot. Por jo për të gjithë, me sa duket.

Me siguri jo për çiftin e ri gjerman nga Hamburgu që kishte thirrur një taksi për udhëtimin e parë të foshnjës nga materniteti.

 

Kur mbërritën përballë shtëpisë së tyre, ata paguan taksistin dhe zbritën bashkë me djalin e madh 1 vjeçar, por për arsye që vështirë mund të kuptohen harruan në brendësi të porsalindurin. Ja dhe pamet nvazhdm shtp per ti shiquar tgjithat.

 

Pak sekonda hutimi që u shndërruan në panik sapo prindërit kuptuan gabimin. Babai ndoqi me vrap taksinë por mjeti kishte ikur në drejtim të paditur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *