Nuk i shpton as Edona, bën këtë ndryshim të papritur në pamje!

Magazina

Edona Llalloshi është një ndër këngëtaret më të njohura të estradës shqiptare.

Ajo nisi karrierën shumë vite më parë dhe për një kohë të gjatë ka qenë pjesë shumë aktive e skenës muzikore shqiptare. Ja dhe Pamet nvazhdm shtpn per ti parr tgjithat.

 

 


Edona tani është më pak e pranishme në skenë, mirëpo është shumë aktive në rrjete sociale.

E përmes një postimi sot, ajo ka treguar se i ka rregulluar thonjët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *