Para Se Të Niset Në Mbrëmje, Ky Maturant Vizitoi Var rrin E Nënës, Ja Fjalët Emocionuese..

Magazina

Rasti i këtij maturanti vërtetë se ka prekur të gjithë ata që kanë pasur ratin ta shohin këtë fotografi. Bujar Cani, ky djalosh i cili para se të shkonte në mbrëmje, vizitoi e së ëmës të cilës ia tha fjalët më prekëse që mund të thuhen.

“Nënë para se te shkoja ne mbramje erdha te ti sepse ti ishe personi qe me veshe me mbathe dhe me nise per ne shkoll me msoje si te shkruaj me mesove si te lexoj si te rrespektoj por ja fati qe ti nuk ishe ne kohen me te duhur te me percillje edhe mbramjen e fundit shkollor me nje buzqeshje nene me nje veshje e pergaditur nga nena me nje kmish e hekurosur nga nena me zerin tend te bukur suksese djali. Ja dhe pamet nvazhdm shtp per ti shiquar vidon dhe detajet tjerra.

 

Nuk kisha fuqi qe te nisesha per ne mbramjen shkollor por erdha pran teje dhe te falenderova nga egjith zemra dhe premtova qe nuk do vuaj hateri yt qe te mos e qoj mundin tend posht dhe te familjes qe me sollet deri ne vitin e fundit shkollor pa as nje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *