Pas grabities së parave, Loredanës i nddh më e keqia në Zvicër

Magazina

Loredana akz ohe për ve dhjen e gati 700 mijë frangave nga një çift zvicerian, akuca këto që reperja shqiptare i ka mohuar kategorikisht dhe ka thënë se këto para iu dhanë asaj në 2016 me vullnet të plotë.

Image may contain: car
Por nëse Loredana shpallet e fajshme për këto akuza, ajo zikon deri në 5 vite brg. Këtë  Loredana mund ta bëjë në Kosovë, pasi ajo nuk ka pasaportë zviceriane dhe rrezikon të depërtohet.Shtp nhapcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet nvazhdm

Sipas “Extratipp.com”, reperja shqiptare ka vetëm shtetësi kosovare dhe ajo kërkoi një natyralizim në Emmen, por iu refuzua në vitin 2013 për arsye të paqarta. E njëjta gjë i ka ndodhr edhe vëllait të Loredanës, Fatonit, i cili u dëbua nga Zvicra në vitin 2016 pasi u akuzua për 73 dnime

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *