Pas ngja rjes së bujshme, Fero bën deklaratën shokuese për Loredanën

Magazina

I ftuar sot në “E Diell”, Fero ka folur për herë të parë për ngja ,rjen e bujshme në të cilën u përfshi Loredana e cila ka qenë në qendër të vëmendjes së mediave së fundmi.

 

Pavarësisht se dikur i bënin ‘diss-a’ njëri-tjetrit, reperi u shpreh se drejtësia do e gjejë të
vërtetën. Shti nhapcerrat tpshtme per ta shiquar vidon dhe pamet nvazhdm.

“Duke qenë se jam pjesë e showbizit, e kam parë ngjar, jen si gjithë të tjerët, mund të them se çfarëdo gjëje që ka ndodhr, shpresoj që drejtësia ta gjejë rrugën e vet”, u shpreh Fero.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *