Roberti ‘kercnon’ publikisht Tunën

Magazina

Ka bërë bujë disa muaj më parë deklarata e Robert Berishës live në një emision televiziv, kur u shpreh mbi shrrin që ka me partneren e vëllait të tij, Tunën. Shrri mes dyshes ka ngjallur shumë interes tek publiku dhe kur mendonim se situata mes tyre është qetësuar, Robert Berisha ka shpërthyer sërish ndaj kunatës së tij.

Teksa ka qenë i ftuar në emisionin “Gjesi”, moderatorët e kanë pyetur Robertin nëse ai është penduar për deklaratat që ka bërë ndaj Tunës, por këngëtari ka thënë se nuk i tërheq fjalët. ῝Ndoshta nuk duhet të isha marr me atë temë por atë që e them, nuk e tërheq. Shtpni nhpcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet nvazhdm

 

Mos më ngacm për disa gjëra që s’kam qejf të më ngacmojnë se unë flas pastaj. Mos më prek në tela se në të gjitha televizionet e Shqipërisë dhe Kosovës ku flitet shqip dal e fytyrën ta marrë”, është shprehur Roberti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *