Rrëfehet Gjyste Vulaj, tregon se me sa meshkuj ka fjetur

Magazina

Ajo është ndër këngëtaret të cilës i mbahen mend mbrëmjet dhe atmosfera që arrin ta krijojë kur merr pjesë në ahengje të ndryshme.

Me që angazhimet gjatë verës i ka të shumta dhe sidomos në Ulqin, është vërtetë e lodhshme për të çdo natë bërja e grimit, andaj me një postim të saj ka prekur shumë ndjekësit. Shti nhap, cerrat  qe i shifni tpshme per ti shiquar pamet dhe vidot.

Ajo është shprehur se çdo natë ka problem me këpucët, grimin, veshjen por jo edhe me lëvdatat që merr për punën e saj, duke qenë ato motivi më i fortë që Gjystja të vazhdojë punën edhe përkundër lodhjes së madhe.

E këtë më së miri e ka shpjeguar në postimin të cilin e keni mundësinë ta shihni në vazhdim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *