Shefi i ETC 90% unë i kum punsu veq femra, por të rit jan qu pesh, rrogat janë 400 deri në 800euro por spo dojn më punu

Magazina

Shefi i ETC Të rit po ja msyn rruges se gurbetit teper shum.

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e LDK-së, Ramiz Kelmendi, ka thënë se ikja e të rinjve ka impakt negativ në ekonominë e Kosovës dhe bizneseve.

“Njerëzit që kanë rroga 300-500 euro e menaxheri deri 1500e lëshojnë Kosovën, e lëshojnë vendin e punës me paralajmërim për një jetë më të mirë. Është iluzion të mendohet që t’iu kërkosh atyre të jenë patriotë e të mos e lëshojnë Kosovës”.Ja dhe detajet tjera nvazhdym i gjeni

Afaristi ka thënë se punëtorët nga Kosova po përshtaten mirë në tregun e punës në Gjermani, pasi sipas tij, rinia e Kosovës është e shëndoshë dhe nuk konsumon alkkool e substanca tjera në sasi të madhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *