Shikoni si i bën nusja magji dhëndrit në dasmë

Magazina

Për të gjithë ata që thonë se ‘të martuarit janë të mërzitshëm’, kjo video vërteton të kundërtën.

Ky çift i sapomartuar ka gjetur koreografinë ideale për kërcimin e dasmës, duke i lënë të gjithë gojëhapur.

Justin Willman dhe Jillian Sipkins kanë realizuar një performancë ‘hipnotizuese’ ndërsa kërcenin në mes të të ftuarve. Mesa duket dhëndri ishte një magjistar trukesh dhe këtë detaj, dasmorët nuk e dinin, gjë që e ka bërë performancën edhe më të veçantë. Hyni mpshte nhapcerren qe e shifni per ti shiquar pamet dhe vidot nvazhdm.

Edhe kënga e përzgjedhur ‘I put a spell on you’, përkonte në mënyrë perfekte me kërcimin e dy të dashuruarve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *