Vajza e saj shfaqet me fustan të gjatë dhe të ngushtë, reagimi i Shkurte Fejza i papritur

Magazina

Familja e këngëtares së njohur, Shkurte Fejzës muajin mars ishte pjesë e pandashme e mediave roze kjo për faktin se Shkurta e martoi vajzën e madhe, Gresën.

Me rastin e martesës së vajzës familja e Shkurtës kanë organizuar kanagjegjin dhe pas kësaj u organizua një dasmë madhështore.

Përveç të ftuarave që publikuan fotografi nga kanagjegji dhe dasma, publikime të tilla nuk munguan edhe nga vet Shkurta, shkruan rtv21.

Përveç imazheve familjare, këngëtarja ka veçuar sugaricën e familjes, Agnesën kështu duke publikuar disa fotografi të saj.Shtp nhapxerat tpashtme per ta shiqur v,!deo dhe detajet tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *