Vajza e Sylejman Selimit në maturë, me këtë fustan e frizur i ka ‘tranuar’ të gjithë

Magazina

Vajza e Selimit më e bukura e mbrëmjes së maturës.

Kemi hyrë në sezonin e mbrëmjeve të maturës.

Vajza e Sylejman Selimit, e cila është njohur nga publiku duke dal shpesh nëpër mediat e shkruara, ka festuar dje mbrëmjen e maturës. Ja dhe pamet tjerra shtpni per ti parr tgjitha.

 

Donika, e cila në media njihet si një vajzë mjaft sexy, e cila posedon edhe vetura luksoze, ka shkëlqyer në mbrëmjen e fundit të gjimnazit.

Në disa fotografi të publikuara, Donika duket se ka marrë gjithë vëmendjen e mbrëmjes me pamjen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *