Remzia e tregon hapur foton e Gëzimes që po i pëlqen

Rozë

Këngëtarja e njohur Remzie Osmani tashmë është bërë vjehërr pasi që ka martuar djalin e vetëm të saj Hamzën me Gëzimen. Po thuajse të gjithë e dimë se kush janë vjehrrat më të mira të estradës dhe se sa i duan rejat e tyre, shkruan “Kosovarja”.

Ndër to prin Shyhrete Behluli, Nera Fejzullahu e krejt tash vonë ka hyrë në mesin e tyre edhe Remzie Osmani. Shtpni nhapcerrat tpshme per ti shiquar vidon dhe pamet

 

Remzie Osmani nuk ka edhe kohë të gjatë që është bërë vjehërr për herë të parë. Ajo ka martuar djalin e saj të vetëm Hamzën me Gëzime Krasniqin. Remzia njihet si një person mjaft e sinqertë dhe e dashur. Dashurinë ndaj familjes, e sidomos ndaj të vetmit të saj Hamzës e ka shfaqur çdo herë edhe publikisht duke folur me mjaft krenari për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *