0 Comments

Çokollata e shkrirë është shtojcë e përsosur për akullore, tortë dhe ëmbëlsira

Nëse nuk dëshironi të blini glazurë të gatshme, kjo është mënyra se si ta bëni vetë pa u lodhur shumë, transmeton Telegrafi.

 

1. Në pllakë të shporetit qitni tenxheren dhe qitni ujë dhe prisni të vlojë.
2. Gjatë kësaj kohe çokollatën për zierje priteni në copa të imta.

3. Kur uji të vlojë ulni zjarrin dhe tenxheren e vogël vendoseni në tepsinë e zbrazët.
4. Në tepsinë e zbrazët qitni çokollatën e grirë, e cila ngadalë do të fillojë të shkrihet.
5. Përzieni herë pas here çokollatën me garuzhdën e drunjtë derisa të shkrihet e gjitha.

Author

koskovikuperparim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: