0 Comments

Para nxehjes spërkatni çdo copë pice me disa pika uji

Kur bash diç nuk kemi vullnet të gatuajmë darkën, disi më e lehtë na është të porosisim picë, posaçërisht nëse kemi mysafirë apo mbeteni zgjuar shumë më gjatë seç kemi planifikuar, transmeton Telegrafi.

Dhe kjo është zgjidhje e shkëlqyeshme, e shpejtë, mirëpo më së shpeshti ndodh që të na mbeten disa copëza.

Kur pas një kohe ftohet, më nuk e ka atë shijen që pëlqehet dhe, për të mos e hedhur ushqimin, kemi hulumtuar a ekziston mënyra që ta nxehim picën, por që të jetë njësoj e shijshme dhe e freskët dhe me atë rast të jetë e sigurt për ta ngrënë.

Kemi mësuar shumëçka interesante:

– Mos e nxehni picën në mikrovalë, sepse do të bëni një racion i qullët me shije të shkatërruar;

– Mos e nxehni as në furrë, sepse vetëm do ta thani;

– Zgjidhja më e mirë është pllaka e shporetit.

 

Author

koskovikuperparim@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: