Ndryshon moti përsëri! Ja çfarë thonë meteorologët

Uncategorized

Në disa rajone në Kosovë gjatë pasdites dhe mbrëmjes së sotme pritet të ketë zhvillim vranësirash të cilat do të sjellin rrebeshe shiu. Rrebeshet e shiu nuk do përfshijnë tërë territorin e Republikës së Kosovës sepse do të jenë të karakterit lokal.

Image may contain: car
Rajonet në të cilat ka më së shumti gjasa për rrebeshe shiu janë, veriperëndimi, veriu, verilindja dhe juglindja e Kosovës si dhe viset kodrinore-malore në përgjithësi. Rrebeshet e izoluara nuk përjashtohen edhe në rajonet tjera.

Në disa rajone ka mundësi që rrebeshet të jenë mjaft të fuqishme.Shtpni nhapcerrat qe i shifni tpshte per ti shiquar vidon dhe pamet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *